Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Ubitech Construcții, Partener Gold la Black Sea and Balkans Security Forum 20232 min. de citit

Din dorința de a își dezvolta sfera acțiunilor de sprijin CSR prin contribuții în zona politicilor de securitate națională, compania Ubitech Construcții a susținut pe parcursul lunii mai 2023 organizarea evenimentului Black Sea and Balkans Security Forum.

Ajuns la cea de-a șaptea ediție, evenimentul Black Sea and Balkans Security Forum a avut loc în perioada 18-19 mai 2023, fiind organizat de New Strategy Center, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, al Ministerului Apărării din România și al Diviziei de Diplomație Publică a NATO.
Reconstrucția Ucrainei, problemele de securitate din regiunea Mării Negre și identificarea unor noi surse de energie în contextul internațional actual s-au numărat printre subiectele care au fost abordate în cadrul evenimentului.

Black Sea and Balkans Security Forum 2023 a avut parte de invitați precum Nicolae Ciucă, premierul României, Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, precum și lideri NATO și alți lideri europeni din domeniul securității.

Cătălin Podaru, CEO Ubitech Construcții, prezent la Black Sea and Balkans Security Forum 2023

În prima zi a evenimentului, Cătălin Podaru, CEO Ubitech Construcții, a susținut un discurs despre reconstrucția Ucrainei, în cadrul căruia a subliniat importanța creării mai multor grupuri de lucru, astfel încât companiile de construcții din România să înțeleagă mai exact cum pot contribui la reconstrucția țării vecine. În acest context, Cătălin Podaru a subliniat că există deja țări care sunt angrenate în reconstrucția Ucrainei.

„A participa la reconstrucția Ucrainei, mai ales ca vecin, cu o graniță atât de mare, cred că este un imperativ moral, dar cred că este și o abordare pragmatică, pentru că ne dorim ca această țară să reînvie, să adere la valorile europene și să fie un partener în acest front comun”, a declarat Cătălin Podaru, CEO Ubitech Construcții.

Compania Ubitech Construcții a susținut organizarea acestui eveniment în calitate de Partener Gold și va continua să promoveze și alte inițiative din sfera securității naționale.

New Strategy Center, think tank-ul care a organizat evenimentul Black Sea and Balkans Security Forum, este o organizație non-guvernamentală românească, specializată în politică externă, de apărare și securitate, care asigură un cadru de dezbateri pentru subiecte de maximă importanță pentru România. Mai multe detalii despre New Strategy Center pot fi accesate aici: https://www.newstrategycenter.ro/home/.