Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Termeni și Condiții

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.ubitech.ro deținut de SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL, denumit în continuare Site-ul, de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta notă, vă rugăm să părăsiți acest website.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL. SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la: a) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; b) afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL sau de afiliații săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL. Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL sau a afiliaților săi.

SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului Site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL nu poate garanta însă, ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut

acest site, respectiv România. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL nu își asumă și nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web. SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL se angajează să nu dezvăluie nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL nu va transmite nici unui terț datele personale introduse de dumneavoastră pe site-ul www.ubitech.ro conform acestor “Termeni și Condiții”.

Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Când vizitați site-ul web al SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL, serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și site-ul web de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs, comandă online sau în cursul executării unui contract. Când prin intermediul prezentului Site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră, posibilitatea de a vă contacta, de a procesa o comandă sau de a elibera o factură. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, date de identificare a firmei, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului

Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL în scop de analiză de marketing și administrare bază de date clienți (consumatori), inclusiv pentru asistență clienți, precum și pentru a vă putea informa despre noile produse și servicii ale companiei noastre. SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.

Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

· să furnizați date adecvate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;

· să mențineți și înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Totodată vă asumați obligativitatea de a NU face următoarele:

· să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem, cât și orice sistem sau informație;

· să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

· să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;

· să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente. În caz de nerespectare a acestor condiții, SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului www.ubitech.ro

Orice persoană care vizitează Site-ul www.ubitech.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

· prelucrarea acestor date și informații personale de către SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL în vederea efectuării de studii de piață;

· transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;

· soluționarea de către SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);

· alte activități întreprinse de SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL nu va distribui, sub nicio formă, informațiile cu caracter personal către terțe persoane.

Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.ubitech.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmând a fi informați prin anunțul făcut public de către SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor. · să îi confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an; · să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; · să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe lânga termenii și condițiile care sunt reglementate în politica site-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră contactându-ne prin modalitățile afișate pe pagina Contact a acestui site.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior. “Termeni și Condiții” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL în privința utilizării site-ului www.ubitech.ro. SC UBITECH CONSTRUCȚII SRL își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.