Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Antreprenoriat general

Construcții civile și industriale

Fundația unui proiect de succes rezultă dintr-o organizare solidă, în care fiecare detaliu este analizat cu atenție.

Experiența seriozității și calității se regăsesc în proiectele complexe executate de noi pe piața de construcții din România.

Pentru a răspunde cu succes cerințelor din domeniu, compania Ubitech a dezvoltat ca și activitate principală, serviciul de antreprenoriat general în construcții.

UBITECH
Fazele unui contract de Antreprenoriat General sunt următoarele:
  • Analiza documentației de proiectare și prezentarea posibilelor observații / întrebări
  • Realizarea și depunerea ofertei
  • Semnarea contractului de Antreprenoriat General
  • Execuția lucrărilor
  • Recepția lucrărilor și predarea către Client a proiectului finalizat

Ubitech urmărește îndeplinirea principiilor de bază ale oricărei lucrări de succes: controlul costurilor, controlul termenelor de execuție, controlul calității, coordonarea subcontractanților, comunicarea și siguranța muncii.

Antreprenorul are obligația de a respecta cu strictețe prevederile documentației de execuție de a întocmi programul de urmărire și control al calității lucrărilor de a asigura condițiile pentru activitatea celorlaltor antreprenori, să remedieze orice lucrare necorespunzătoare din punct de vedere calitativ, să asigure semnalizarea lucrărilor, la terminarea lucrărilor să evacueze de pe șantier toate utilajele de construcții, surplusul de materiale, deșeuri și lucrări provizorii

Coordonarea tehnică a echipelor reprezintă una dintre cele mai provocatoare sarcini dintr-o piață activă și nesigură a forței de muncă specializată. De aceea, Ubitech vă pune la dispoziție toate resursele tehnice și umane ale companiei pentru desăvârșirea proiectelor de construcții contractate. Totodată, o echipă de specialiști financiari asigură resursele bugetare necesare pentru finalizarea fără întârziere a proiectelor în desfășurare.
După primirea schițelor de execuție și a caietelor de sarcini, noi vom executa serviciile complete de construcție pentru proiectul dumneavoastră. Ubitech va angaja și supraveghea toți subcontractanții, coordonând, de asemenea, întreaga activitate din șantier.

Ne aliniem standardelor BIM internaționale prin transformarea digitală a execuției proiectelor design&build.

UBITECH CONSTRUCȚII

Alte servicii

Specialiștii noștri lucrează împreună astfel încât toate elementele proiectului, să fie acoperite.

Un proiect trebuie privit ca un sistem dinamic în continuă schimbare.

Proiecte

PROIECTE