Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Management și
implementare proiect

UBITECH CONSTRUCȚII

Un proiect trebuie privit că un sistem dinamic, în continuă schimbare, evoluție, un sistem ce presupune colaborarea unui număr, deseori, mare de specialiști, cu investiții de capital uriașe, discipline diverse, standarde de calitate riguroase.

Avem o echipă alcătuită din ingineri, arhitecți și manageri de proiecte în construcții ce lucrează împreună pentru livrarea proiectelor la timp și în parametri de calitate optimi.

UBITECH

Managerii de proiect și Inginerii de execuție înțeleg importanța comunicării în relație cu Beneficiarul pe durata desfășurării procesului de construire, punând la dispoziția acestuia mijloace concrete de menținere a fluxului informațional.

Cu fiecare nou proiect, ne asumăm că rolul nostru primordial, în calitate de Manageri de Proiect, este acela de „a armoniza operațiunile de planificare, comunicare, monitorizare și control în vederea îndeplinirii obiectivelor proiectului, în termeni de scop, timp, cost, calitate și satisfacția a clientului”. (Royal Institute of British Architects – RIBA 2000)

#mixedreality #bim #sustenabil

Tehnologie

Beneficiind de soluții tehnologice moderne, avansate, precum și de experiența și coerența echipei noastre de specialiști, indiferent de natura sau complexitatea proiectului, Ubitech aplică trei direcții în mod coordonat: anticiparea, comunicarea și evaluarea.

Anticiparea permite echipei implicate în proiect să gândească în avans, reușind astfel să descopere probleme ce se pot rezolva din etapele incipiente ale proiectelor sau chiar să evite apariția acestor probleme.

Setarea unor canale de comunicare eficiente permite colaborarea diverșilor actori implicați în timp real, prin producerea, transmiterea, modificarea documentelor proiectului, dar și soluționarea rapidă a oricăror probleme ce ar putea surveni.

Evaluarea rezultatelor oferă imaginea reală a competențelor și soluțiilor implicate în proiect, și este fundamentală în procesul de îmbunătățire continuă, proces pe care Ubitech îl aplică constant.

Ne aliniem standardelor BIM internaționale prin transformarea digitală a execuției proiectelor design&build.

UBITECH CONSTRUCȚII

Alte servicii

Specialiștii Ubitech Construcții sunt oricând la dispoziția dvs. pentru a beneficia de cele mai bune soluții din domeniu.

Specialiștii noștri lucrează împreună astfel încât toate elementele proiectului să fie acoperite.

Proiecte

PROIECTE