Despre Noi

Ubitech este o companie 100% românească ce oferă servicii complete în domeniul construcțiilor, de la faza de proiectare până la livrarea la cheie a construcției.

Ubitech Construții și-a început existența pe piața românească începând cu anul 2015 fiind specializată pe proiecte complexe. Principiile care stau la baza creării companiei sunt calitatea, onestitatea și munca. Fie că este vorba de o construcție rezidențială, o hală de depozitare sau un ansamblu complex, echipa Ubitech reușește să ofere clienților săi accesibilitate și suport, performanță și siguranță.

Ubitech Constructii a înregistrat o creștere constantă, pe durata ultimilor ani, adaptându-se oportunităților și provocărilor pieței. La ora actuală, expertiza pe care o oferim acoperă mai multe zone ale pieței de profil, începând de la construcții rezidențiale până la construcții industriale.

Evoluția Ubitech are la bază angajamentul de a învata permanent și de a transpune în realitate noile competențe dobândite, cu scopul de a aduce inovație în proiectele desfășurate. Încrederea pe care am primit-o din partea clienților noștri ne-a motivat să ne extindem gama de servicii oferite, să formăm și să perfecționăm echipe noi de profesioniști, cu care să abordăm segmente variate de piață.

5 Ani

Experiență Totală

41,8 mil.

Cifră de Afaceri (RON)

35

Număr Angajați

Viziunea Ubitech

Să facem diferența pe piața construcțiilor din România!

Valori

Integritate – Ubitech înseamnă încredere și respect. Pentru angajați și pentru clienți!

Dedicare – Fiecare proiect este atent urmărit deoarece realizăm că relațiile de durată sunt izvorul afacerii. Portofoliul nostru de clienti înseamnă în percepția proprie, “cercul nostru de prieteni distinsi.”

Siguranță – Ubitech consideră că: 1. Orice accident poate fi prevenit 2. Munca in siguranta este o conditie sine qua non. 3. Oricine trebuie sa ofere si sa se astepte la siguranta oriunde, in fiecare zi.

Sustenabilitate – Ubitech recunoaște și validează impactul social, economic și ambiental al activităților noastre, afirmând în același timp că este responsabilitatea noastră să ne dezvoltăm compania într-o manieră de înaltă etică și transparență astfel încât să putem:

  • Să oferim servicii responsabile față de mediu
  • Să oferim angajaților un mediu de lucru atractiv
  • Să fim un partener activ și viabil pentru comunitate
  • Să generăm îmbunătățire continuă.

Inovare – Ubitech recunoaște importanța inovării și îmbrățișării unei culturi de îmbunătățire continuă. Un element cheie al companiei noastre îl constituie utilizarea tehnologiilor și proceselor inovative și de ultimă generație din domeniul construcțiilor.

Echipa

Echipa Ubitech este formată din specialiști cu experiență în derularea proiectelor, pregătiți nu doar în domeniile în care sunt formați și validați, ci și în comunicare, coordonare, evaluarea costurilor și a performanțelor. Toate sunt atribute absolut necesare în crearea unei echipe solide ce poate face față cu succes oricărei provocări. Ubitech încurajează și caută mereu idei, experiențe și valori noi, respectând și implicând orice membru al echipei în aceeași măsură. Noi credem că pentru a pune bazele fundației în creșterea și dezvoltarea personală și profesională este esențială incluziunea aptitudinilor fiecărui membru al echipei în parte.

ECHIPA NOASTRĂ