Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914
Image Alt
UBITECH CONSTRUCȚII

Despre noi

Ubitech este o companie 100% românească ce oferă servicii complete în domeniul construcțiilor, de la faza de proiectare până la livrarea la cheie a construcției.
UBITECH

UBITECH ESTE O COMPANIE 100% ROMÂNEASCĂ CE OFERĂ SERVICII COMPLETE ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR, DE LA FAZA DE PROIECTARE PÂNĂ LA LIVRAREA LA CHEIE A CONSTRUCȚIEI.

UBITECH

Despre noi

Ubitech Construcții este una dintre cele mai tehnologizate companii de construcții din România, care a reușit până în prezent, să implementeze metodologia BIM la nivelul întregului proces de lucru, în cele mai importante proiecte derulate la nivel național.

Înființată în 2015, compania cu capital 100% românesc, Ubitech Construcții oferă servicii complete în domeniul construcțiilor precum antreprenoriat general, proiectare și execuție, management și implementarea proiectului și este specializată în proiecte tip design & build cu grad ridicat de complexitate.

La nivel de management suntem preocupați de implementarea și promovarea tehnologiilor noi în domeniul construcțiilor, pe piața din România, în toate etapele proiectului și să realizăm construcții sustenabile care să permită utilizarea intuitivă și facilă a soluțiilor de Facility Management și Smart Buildings. Fie că este vorba de construcții civile și industriale, spații comerciale, de depozitare, construcții agricole sau rezidențiale, serviciile noastre acoperă toate domeniile de activitate.

Principiile care stau la baza creării companiei sunt calitatea, onestitatea și munca. 

Ubitech reușește să ofere clienților săi accesibilitate și suport, performanță și siguranță.

Evoluția Ubitech Construcții are la bază angajamentul de a învăța permanent și de a transpune în realitate noile competențe dobândite, cu scopul de a aduce inovație în proiectele desfășurate. Încrederea pe care am primit-o din partea clienților noștri ne-a motivat să ne extindem gama de servicii oferite, să formăm și să ne perfecționăm echipa de profesioniști, cu care să abordăm segmente variate de piață.

Semnificația numelui

Numele companiei Ubitech își are originea în cuvântul latinesc “ubique”, care înseamnă „ubicuitate” și reprezintă însușirea de a fi prezent pretutindeni, completat de integrarea celor mai noi „tech”nologii în procesele de lucru.

Valori

Pentru a ne respecta convingerea de companie care face o diferență pe piața construcțiilor din România, Ubitech se ghidează după un set de reguli profesionale și etice pe care le aplică atât în relația cu clienții, cât și față de membrii echipei.

Viziune
VALORI

Integritate

Ubitech înseamnă încredere și respect pentru angajați și clienți!

Valori

Dedicare

Fiecare proiect este atent urmărit, deoarece realizăm că relațiile de durată sunt izvorul afacerii.

Valori

Siguranță

Ubitech consideră că orice accident poate fi prevenit, munca în siguranță este o condiție sine qua non, oricine trebuie să ofere și să se aștepte la siguranță oriunde și în fiecare zi.

Valori

Sustenabilitate

Ubitech recunoaște și validează impactul social, economic și ambiental al activităților noastre, afirmând în același timp că este responsabilitatea noastră să ne dezvoltăm compania într-o manieră de înaltă etică și transparență.

Valori

Inovare

Ubitech recunoaște importanța inovării și îmbrățișării unei culturi de îmbunătățire continuă. Un element cheie al companiei noastre îl constituie utilizarea tehnologiilor și proceselor inovative și de ultimă generație din domeniul construcțiilor.

UBITECH

Cum lucrăm?

Soluțiile INTELIGENTE și DURABILE pe care le oferim sunt bazate pe o organizare eficientă și un management dinamic și antreprenorial, implementat prin procese succesive de fuziuni digitale, achiziții de tehnologii noi și planuri strategice, menite să contribuie la creșterea calității proiectelor executate.

În viziunea noastră, AUTOMATIZAREA și DIGITALIZAREA tuturor proceselor, cu implementarea metodologiei BIM la un nivel ridicat, din punct de vedere atât tehnic, cât și a documentației, reprezintă o prioritate pentru compania noastră, în vederea sporirii nivelului de eficientizare a comunicării și creșterii calității execuției proiectelor.

Aplicăm metodologia BIM (Building Information Modeling) în întreg procesul de lucru

Contractare derulare
Coordonarea specialităților
Verificarea calității în execuție
Estimarea cantității executate

Utilizăm Mixed Reality
în șantier pentru:

Coordonarea specialităților
Verificările de calitate

Cu ajutorul Remote Assist oferim asistență tehnică de la distanță prin HoloLens2

Implementăm modelul Digital
Twin pentru obținerea:

Ridicărilor topografice cu drona profesională Phantom 4 RTK
Releveelor și modelelor As Built cu ajutorul Scanner laser FARO Focus 3D

Abordăm cu respect și responsabilitate mediul în care trăim și lucrăm și, în acest sens, dezvoltăm în cadrul companiei, procese și proceduri de lucru pentru realizarea construcțiilor viitoare cu implementarea principiilor nZEB (Nearly Zero Energy Buildings).

Echipa

Echipa noastră s-a construit pe o fundație solidă în care tehnologia, echipamentele, aptitudinile fiecărui membru în parte, software-urile și training-urile de specializare, au contribuit la creșterea unei echipe puternice de profesioniști în domeniul construcțiilor, care acoperă toate rolurile din cadrul unui proiect.

●Arhitecți ●Ingineri de instalații ●Ingineri curenți tari/slabi ●Ingineri drumuri și platforme ●Ingineri structuriști ●Ingineri electrică ●Manageri de proiect ●Diriginți de șantier ●Responsabili control tehnic și de calitate ●Responsabili tehnici cu execuția lucrărilor de construcții

Echipa

Parteneri

Partenerii noștri sunt parte din ECHIPA NOASTRĂ. Fiecare proiect se derulează prin transparență și comunicare deschisă și continuă. Strategia noastră de parteneriat este implementată pe respectul reciproc – element cheie din fundamentul succesului nostru.

brenneka-logo

Testimoniale

Parteneri
Director General New Strategy Center

George Scutaru

 

New Strategy Center își exprima gratitudinea pentru întreg suportul de care beneficiază în activitatea sa din partea companiei Ubitech Construcții și pentru excelenta cooperare. Investițiile majore pe care România le face în domeniul militar înseamnă și implicarea companiilor din industria de apărare și din domeniul construcțiilor, în proiectele de mare anvergură care contribuie la sporirea securității țării noastre și a regiunii Mării Negre.

Administrator Brenneka Install

Lucian Vultur

“Un proiect reușit trebuie să aibă la bază un partener puternic și de încredere, ancorat în dezvoltarea pieței construcțiilor, un jucător activ care apelează la ultimile tehnologii în proiectele realizate.
Brenneka Install a găsit în compania Ubitech Construcții un astfel de partener.
Proiectele actuale și cele viitoare dau dovadă că suntem pregătiți de un parteneriat de lungă durată.”

Head of Building Solutions REHAU Romania

Laurențiu Chiriac

“De cand lucram impreună, compania Ubitech a dat mereu dovadă de profesionalism, promptitudine și seriozitate. Calitatea, rezistența și fiabilitatea sunt câteva criterii comune ce se regăsesc atât în proiectele Ubitech, cât și în soluțiile industriale REHAU. Astfel că, această colaborare a început natural și sperăm să continue cât mai mult timp.
Recomandăm cu încredere echipa Ubitech!”