Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914 icon_widget_image office@ubitechag.ro

Proiectare și Execuție

Design & Build

Serviciul Design & Build oferă clienților o experiență unică. Fiecărui proiect i se alocă un Manager ce va asigura continuitatea conceptului inițial agreat, precum și punerea acestuia în operă.

UBITECH

De la faza inițială de analiză aprofundată și de cercetare a obiectivului propus, trecând prin etapele de proiectare completă (arhitectură, structură, instalații, etc) și ajungând la complexul proces de construcție, echipa noastră reușește să gestioneze cu succes proiecte variate.

În cadrul companiei Ubitech Construcții proiectăm și executăm lucrări cu un grad ridicat de complexitate tehnică care acoperă mai multe domenii de activitate:

  • Construcții industriale
  • Construcții civile
  • Construcții agricole
  • Hale industriale
  • Construcții speciale
  • Construcții edilitare

Specialiștii noștri lucrează împreună ca toate elementele proiectului, de la controlul costurilor, managementul resurselor, controlul calității și până la logistică, să fie acoperite iar proiectul să fie predat la termen și în condițiile stabilite de la contractare.

Ne aliniem standardelor BIM internaționale prin transformarea digitală a execuției proiectelor design&build.

UBITECH CONSTRUCȚII

Alte servicii

Specialiștii Ubitech Construcții sunt oricând la dispoziția dvs. pentru a beneficia de cele mai bune soluții din domeniu.

Un proiect trebuie privit ca un sistem dinamic în continuă schimbare.

Proiecte

PROIECTE