Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Implicare socială

Credem în copii,

în potențialul lor de a muta munții din loc, de a scoate ce este mai bun din noi, de a transforma chiar și cele mai mohorâte zile în soare. Însă, știm că pentru a realiza acestea, au nevoie de sănătate și educație.

Astfel, suntem alături de ei prin sprijinirea școlilor din zone rurale din Moldova, precum și din județul Prahova prin dotarea spațiilor educaționale cu echipamente de ultimă generație.

De asemenea, ne dorim construcții sigure, sustenabile și inovatoare așa că încurajăm domeniul tehnic în dezvoltarea viitorilor ingineri prin susținerea mediului academic (UTCB).

În același timp, suntem alături de copiii speciali, conștienți fiind de importanța încurajării abilităților lor ascunse ce pot fi descoperite și valorificate prin dedicare, timp, activități speciale (HelpAutism).

Viziunea companiei este de a schimba lucrurile și de a se implica, atât în inovarea domeniului construcțiilor, cât și în orientarea către latura umană, prin susținerea a nu mai puțin de 21 de cauze sociale,
enumerate mai jos:

 1. HOSPICE CASA SPERANȚEI
 2. TOUCHED ROMÂNIA
 3. DOCTORS STUDIO
 4. NEW STRATEGY CENTER
 5. ASOCIAȚIA HELP AUTISM
 6. PAROHIA SF. GHEORGHE
 7. UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCȚII BUCUREȘTI
 8. SPITALUL ORĂȘENESC BĂICOI
 9. CERCUL MILITAR NAȚIONAL – U.M.02594
 10. PAROHIA BRÂNCOVEANU CONSTANTIN
 11. ASOCIAȚIA ENKI
 12. ASOCIAȚIA AUTISM VOICE
 13. ASOCIAȚIA UMANITARĂ JENI MANDACHI
 14. ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ BELCIUGATELE
 15. ASOCIAȚIA CARUSELUL COPILĂRIEI
 16. FUNDAȚIA MEDICALĂ PROF. DR. THEODOR BURGHELE
 17. ASOCIAȚIA INIMA COPIILOR
 18. ASOCIAȚIA MAGICAMP
 19. ASOCIAȚIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPAȚI FIZIC-ROMÂNIA
 20. ISTODOR GHEORGHE
 21. ASOCIAȚIA HAI ȘTEFAN

Evenimente

CSR

Testimoniale

Parteneri
Director General New Strategy Center

George Scutaru

 

New Strategy Center își exprima gratitudinea pentru întreg suportul de care beneficiază în activitatea sa din partea companiei Ubitech Construcții și pentru excelenta cooperare. Investițiile majore pe care România le face în domeniul militar înseamnă și implicarea companiilor din industria de apărare și din domeniul construcțiilor, în proiectele de mare anvergură care contribuie la sporirea securității țării noastre și a regiunii Mării Negre.

Director Executiv Asociația „Touched România”

Natașa Ungureanu

 

„Ne-am bucurat mult că ați ales ornamentele de Crăciun create cu drag de copiii, mamele și voluntarii de la Touched România. Ei știu acum că nu sunt singuri, că munca lor este apreciată și că se pot baza pe prieteni ca voi.”

Director Executiv HOSPICE Casa Speranței

Mirela Nemțanu

Ubitech Construcții susține șansa la speranță pentru pacienții cu boli incurabile!

“Ce are HOSPICE în comun cu Ubitech Construcții? Oferim servicii complete: Ubitech oferă servicii complete de construcții, iar HOSPICE oferă servicii complete de îngrijire paliativă. Apoi, avem în comun faptul că ÎMPREUNĂ construim SPERANȚA. Astfel, șansa accesării serviciilor de îngrijire paliativă de către pacienții cu boli incurabile, e favorizată și de sprijinul pe care, de câțiva ani încoace, îl primim din partea Ubitech Construcții. Sunt 30 de ani de când HOSPICE e alături de pacienții cu boli incurabile, iar în această perioadă peste 45.000 de pacienți au beneficiat de îngrijire paliativă. Suntem recunoscători că parte din aceștia au beneficiat de serviciile noastre datorită Ubitech. Suntem încrezători că vom rămâne ÎMPREUNĂ pentru a construi SPERANȚA”.

Ș.I dr. Ing. Prorector – UTCB

Cezar Vlăduț

„În ceea ce privește colaborarea cu Universitatea Tehnică de Construcții București și cu Fundația Academică a UTCB pot spune că treptat, companiile Ubitech Construcții și Leviatan Design s-au implicat din ce în ce mai multe activități pe care le-am desfășurat, plecând de la oferire de programe de practică studenților și până la eforturile de promovare a meseriei de inginer constructor în vederea atragerii câtor mai mulți candidați înspre domeniul nostru.
Vă doresc să aveți cât mai multe proiecte reușite și să ținem în continuare aproape.”

Șef de lucrări dr.ing.

Dan-Ilie BULIGA

„Ne-am putut baza pe sprijinul Ubitech Construcții & Leviatan Design, companie de succes și unul din liderii în domeniul digitalizării proceselor de proiectare și execuție a construcțiilor și, fără o falsă modestie, o companie în care absolvenții Academiei Tehnice Militare Ferdinand I ne reprezintă cu succes. În ansamblu colaborarea din anul acesta a fost una de succes și în speranța dezvoltării acestor legături și în viitorul apropiat, țin să le mulțumesc sincer, atât în numele studenților cât și în cel al colectivului didactic.”