Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914 icon_widget_image office@ubitechag.ro

UBIceiuri sănătoase

💚 În fiecare proiect de construcții pe care îl derulăm, punem accent pe sustenabilitate. La fel facem și în activitățile noastre de zi cu zi, iar pentru că ne dorim ca exemplele pozitive să fie împărtășite de cât mai mulți oameni, lansăm campania UBIceiuri sănătoase.
✅ Totul pornește de la exemplele noastre, iar în acest context ne-am provocat prietenii din mediul online să fie schimbarea pe care și-o doresc în societate.
📌 Campania UBIceiuri sănătoase se va derula pe tot parcursul acestui an, iar în fiecare lună vom promova obiceiuri sănătoase care pot fi incluse într-una din următoarele categorii:
🏃‍♀️ sănătatea trupului, 📖 sănătatea mintală și emoțională, 👪 grija față de ceilalți și ♻️ grija față de mediu.

⚕️ Luna ianuarie, dedicată sănătății trupului.

Cristi, colegul nostru din Departamentul de Instalații, este adeptul unui stil de viață sănătos.

Mișcarea și mâncarea sănătoasă sunt nelipsite din viața lui de zi cu zi.

📖 Luna februarie, dedicată sănătății mintale și emoționale.

Pe data de 6 februarie am lansat concursul Obiceiuri sănătoase pentru un viitor sustenabil, care s-a derulat pe pagina noastră de Facebook, pentru a cunoaște cât mai multe obiceiuri care contribuie la menținerea unei minți sănătoase.


📢 Premiul a constat în 2️⃣ bilete la Opera Națională București, iar câștigătorul ✅ câștigătorul concursului a fost desemnat autorul comentariului care a primit cele mai multe reacții, 👍❤️🥰😆 și/sau 😮, până la data de 13.02.2023, ora 12:00.
💚 Campania UBIceiuri sănătoase se va desfășura pe tot parcursul anului, din dorința de a încuraja cât mai mulți oameni să adopte un stil de viață sănătos.

📢 Any Popovici, câștigătoarea concursului Obiceiuri sănătoase pentru un viitor sustenabil, a intrat în posesia celor 2️⃣ bilete la Opera Națională București. Obiceiurile sănătoase descrise de Any Popovici ne-au inspirat și i-au atras cel mai mare număr de voturi. 👏

💚 Ne bucurăm că demersul nostru a generat atât de multe exemple pozitive, care pot fi extrem de utile pentru fiecare dintre noi. În acest context, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc paginile de Facebook și Instagram să ne fie alături pe tot parcursul campaniei, care se va derula până la sfârșitul anului.

✨ Any Popovici, câștigătoarea primului concurs din cadrul campaniei 𝐔𝐁𝐈𝐜𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐧𝐚𝐭𝐨𝐚𝐬𝐞, ne-a trimis salutări de la Opera Națională București, acolo unde a avut parte de o seară magică, la spectacolul „La Traviata” de Giuseppe Verdi.
🙂 Suntem încântați că demersul nostru a venit în susținerea obiceiurilor sănătoase adoptate de Any Popovici.

„Vă mulțumesc încă o dată pentru seara magică de la Opera Națională București! „Traviata”, opera lui Verdi, mi-a bucurat sufletul și m-a încărcat de energie. Mulțumesc! Succes în continuare în activitatea pe care o desfășurați”, Any Popovici, câștigătoarea concursului Obiceiuri sănătoase pentru un viitor sustenabil.

✨ Luna aceasta am primit numeroase exemple pozitive în cadrul campaniei Ubiceiuri sănătoase, care ne-au încurajat să adoptăm cât mai multe obiceiuri care ne pot menține mintea sănătoasă. Antrenarea creierului și stimularea emoțiilor contribuie substanțial la starea generală de bine și inclusiv la sănătatea trupului.

❤️ Dragobetele, Sărbătoarea Iubirii, reprezintă pentru noi un bun prilej de a ne bucura de tradiții frumoase și sănătoase. Cu această ocazie, i-am invitat pe cei care ne urmăresc paginile de Facebook și Instagram să ne arate cum sărbătoresc această zi deosebită. 

👪 Luna martie este dedicată grijii față de cei din jurul nostru.

🌼 Primăvara este o ocazie perfectă pentru a ne bucura de strălucirea naturii și de a îmbrățișa toate momentele frumoase și speranțele pe care le aduce această perioadă minunată.

💚 Odată cu venirea primăverii, am deschis o nouă etapă a campaniei 𝐔𝐁𝐈𝐜𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐧𝐚𝐭𝐨𝐚𝐬𝐞, prin intermediul căreia ne-am propus să atragem atenția asupra importanței pe care o are grija față de cei din jurul nostru.

👪 Tot ceea ce facem în viață are rolul de a proteja sau de a spori încrederea în noi înșine. Cu cât facem mai multe pentru a spori încrederea în sine a oamenilor din jurul nostru, cu atât mai mult va crește aprecierea și respectul față de noi înșine.

👉 În acest sens, ne-am invitat prietenii din mediul online să arate în continuare grijă față de semeni și să împărtășească cu noi cât mai multe obiceiuri sănătoase. 

🤝 Ionuț, colegul nostru din Departamentul Procurement, și-a format un obicei din a se implica în campanii umanitare, din dorința de a aduce cât mai multă bucurie pe chipul celor care au nevoie de ajutor.

👉 Mai multe fapte bune, mai mulți oameni fericiți!

STAY TUNED!

În curând vom promova noi obiceiuri sănătoase.