Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

UBIceiuri sănătoase, campania de sustenabilitate lansată de Ubitech, împlinește 1 an23 min. de citit

UBIceiuri sănătoase, campania de sustenabilitate lansată de Ubitech la începutul anului 2023, împlinește 1 an. Pe tot parcursul acestui anului trecut, campania a încurajat un număr mare de oameni să adopte un stil de viață mai sănătos, dar și obiceiuri sănătoase care pot contribui la un viitor mai verde.  

De la sănătatea trupului și a minții, până la importanța griji față semeni și față de mediu, am promovat numeroase exemple pozitive, alături de toți cei care ne urmăresc pe platformele Facebook și Instagram.    

Anul acesta, vom reveni cu un format diferit al campaniei noastre de sustenabilitate, fiind pregătiți să promovăm noi obiceiuri sănătoase. Pentru a parcurge împreună această călătorie, vă invităm să vă alăturați comunităților noastre de pe Facebook și Instagram. 

Până atunci, vă propunem să parcurgeți retrospectiva primului an al campaniei noastre, pentru a descoperi exemplele pozitive pe care le-am promovat pe parcursul anului 2023.    

Ianuarie 2023 | Lansarea campaniei

💚 În fiecare proiect de construcții pe care îl derulăm, punem accent pe sustenabilitate. La fel facem și în activitățile noastre de zi cu zi, iar pentru că ne dorim ca exemplele pozitive să fie împărtășite de cât mai mulți oameni, lansăm campania UBIceiuri sănătoase.
✅ Totul pornește de la exemplele noastre, iar în acest context ne-am provocat prietenii din mediul online să fie schimbarea pe care și-o doresc în societate.
📌 Campania UBIceiuri sănătoase se va derula pe tot parcursul acestui an, iar în fiecare lună vom promova obiceiuri sănătoase care pot fi incluse într-una din următoarele categorii:
🏃‍♀️ sănătatea trupului, 📖 sănătatea mintală și emoțională, 👪 grija față de ceilalți și ♻️ grija față de mediu.

⚕️ Luna ianuarie, dedicată sănătății trupului

Cristi, colegul nostru din Departamentul de Instalații, este adeptul unui stil de viață sănătos.

Mișcarea și mâncarea sănătoasă sunt nelipsite din viața lui de zi cu zi.

📖 Luna februarie, dedicată sănătății mintale și emoționale

Pe data de 6 februarie am lansat concursul Obiceiuri sănătoase pentru un viitor sustenabil, care s-a derulat pe pagina noastră de Facebook, pentru a cunoaște cât mai multe obiceiuri care contribuie la menținerea unei minți sănătoase.

📢 Premiul a constat în 2️⃣bilete la Opera Națională București, iar câștigătorul ✅câștigătorul concursului a fost desemnat autorul comentariului care a primit cele mai multe reacții, 👍❤️🥰😆 și/sau 😮, până la data de 13.02.2023, ora 12:00.
💚 Campania UBIceiuri sănătoase se va desfășura pe tot parcursul anului, din dorința de a încuraja cât mai mulți oameni să adopte un stil de viață sănătos.

📢 Any Popovici, câștigătoarea concursului Obiceiuri sănătoase pentru un viitor sustenabil, a intrat în posesia celor 2️⃣ bilete la Opera Națională București. Obiceiurile sănătoase descrise de Any Popovici ne-au inspirat și i-au atras cel mai mare număr de voturi. 👏

💚 Ne bucurăm că demersul nostru a generat atât de multe exemple pozitive, care pot fi extrem de utile pentru fiecare dintre noi. În acest context, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc paginile de Facebook și Instagram să ne fie alături pe tot parcursul campaniei, care se va derula până la sfârșitul anului.

✨ Any Popovici, câștigătoarea primului concurs din cadrul campaniei UBIceiuri sănătoase, ne-a trimis salutări de la Opera Națională București, acolo unde a avut parte de o seară magică, la spectacolul „La Traviata” de Giuseppe Verdi.
🙂 Suntem încântați că demersul nostru a venit în susținerea obiceiurilor sănătoase adoptate de Any Popovici.

„Vă mulțumesc încă o dată pentru seara magică de la Opera Națională București! „Traviata”, opera lui Verdi, mi-a bucurat sufletul și m-a încărcat de energie. Mulțumesc! Succes în continuare în activitatea pe care o desfășurați”, Any Popovici, câștigătoarea concursului Obiceiuri sănătoase pentru un viitor sustenabil.

✨ Luna aceasta am primit numeroase exemple pozitive în cadrul campaniei Ubiceiuri sănătoase, care ne-au încurajat să adoptăm cât mai multe obiceiuri care ne pot menține mintea sănătoasă. Antrenarea creierului și stimularea emoțiilor contribuie substanțial la starea generală de bine și inclusiv la sănătatea trupului.

❤️ Dragobetele, Sărbătoarea Iubirii, reprezintă pentru noi un bun prilej de a ne bucura de tradiții frumoase și sănătoase. Cu această ocazie, i-am invitat pe cei care ne urmăresc paginile de Facebook și Instagram să ne arate cum sărbătoresc această zi deosebită. 

👪 Luna martie, dedicată grijii față de cei din jurul nostru

🌼 Primăvara este o ocazie perfectă pentru a ne bucura de strălucirea naturii și de a îmbrățișa toate momentele frumoase și speranțele pe care le aduce această perioadă minunată.

💚 Odată cu venirea primăverii, am deschis o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, prin intermediul căreia ne-am propus să atragem atenția asupra importanței pe care o are grija față de cei din jurul nostru.

👪 Tot ceea ce facem în viață are rolul de a proteja sau de a spori încrederea în noi înșine. Cu cât facem mai multe pentru a spori încrederea în sine a oamenilor din jurul nostru, cu atât mai mult va crește aprecierea și respectul față de noi înșine.

👉 În acest sens, ne-am invitat prietenii din mediul online să arate în continuare grijă față de semeni și să împărtășească cu noi cât mai multe obiceiuri sănătoase. 

🤝 Ionuț, colegul nostru din Departamentul Procurement, și-a format un obicei din a se implica în campanii umanitare, din dorința de a aduce cât mai multă bucurie pe chipul celor care au nevoie de ajutor.

👉 Mai multe fapte bune, mai mulți oameni fericiți!

👏 George, colegul nostru din Departamentul de Instalații, a ales să sprijine prin donații eforturile organizației neguvernamentale SOS Satele Copiilor, pentru a le oferi un viitor mai bun copiilor din comunitățile vulnerabile din România.
👉 Vă invităm să urmați exemplul lui George, pentru a sprijini astfel cât mai mulți copii.

🌍 Luna aprilie, dedicată grijii față de mediu

📢 La începutul lunii aprilie, am lansat o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, dedicată grijii față de mediu.

🌍 În acest sens, i-am invitat pe cei care ne urmăresc paginile de social media să facă parte din schimbare și să ne arate ce acțiuni sănătoase fac pentru a contribui la creșterea gradului de sănătate a comunității în care trăiesc.

👉 Fie că folosesc 🚴 bicicleta, 🛴 trotineta sau 🚌 mijloacele de transport în comun pentru a se deplasa, fie că aleg să planteze un 🌱 copac, suntem siguri că prietenii noștri din mediul online reușesc, prin gesturi mai mici sau mai mari, să contribuie la reducerea emisiilor de ‎CO₂.

👍 Sami, colegul nostru din Departamentul de Digital Twin, a înțeles importanța protejării mediului înconjurător și a ales să meargă cu bicicleta ori de câte ori are ocazia, fie că merge la serviciu sau la facultate.
👉 În plus, mersul pe bicicletă are numeroase beneficii pentru sănătate, motiv pentru care i-am încurajat pe prietenii noștri din mediul online să urmeze exemplul lui Sami.

⚕️Luna mai, dedicată sănătății trupului

🏃‍♂️La începutul lunii mai, am lansat o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, dedicată sănătății trupului. Cu această ocazie, l-am prezentat prietenilor noștri din mediul online pe 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐥𝐜𝐮, care a ales să adopte un stil de viață sănătos și a devenit astfel ambasador al campaniei UBIceiuri sănătoase. În acest context, Iulian a obținut un pachet de sponsorizare din partea companiei noastre, care să-i asigure echipamentele și suplimentele nutritive necesare pentru participarea la competiții sportive pe parcursul unui an.

💪 Deși Iulian face sport doar în timpul liber, a reușit să se claseze pe podiumul mai multor competiții care s-au desfășurat la nivel național.

✌️ Prin dedicarea și pasiunea sa pentru sport, Iulian este un exemplu inspirațional pentru noi și sperăm ca energia și determinarea lui să-i ajute pe toți cei care ne urmăresc paginile de social media să îmbrățișeze un stil de viață activ și sănătos.

👉 Mai multe detalii despre competițiile la care a participat ambasadorul campaniei UBIceiuri sănătoase în anul 2023 pot fi accesate aici: https://bit.ly/3VeC11i.

#ObiceiuriSanatoase, alături de #TeamHOSPICE

🏃🏃‍♀️ Colegii noștri au alergat în zilele de 13 și 14 mai alături de #TeamHospice la OMV Petrom Bucharest Half Marathon, pentru a susține Asociația HOSPICE Casa Sperantei în a dărui speranţă și demnitate celor care luptă pentru viață.
✌️ În plus, la ediția de anul acesta a semimaratonului a participat și Iulian Nedelcu, ambasador al campaniei UBIceiuri sănătoase, care a ales să susțină astfel obiectivul măreț al Asociației HOSPICE Casa Speranței de a construi două noi spitale pentru îngrijire paliativă, la Adunații Copăceni și Brașov.

❗ Campania UBIceiuri sănătoase aduce un nou #Concurs

📢 Pentru că luna aceasta am promovat obiceiuri prin care ne menținem trupul sănătos, am fost tare curioși să aflăm ce sporturi practică prietenii noștri din mediul online.

👉 Așadar, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc paginile de Facebook și Instagram să ne spună într-un comentariu la postarea concursului care este sportul lor preferat și să menționeze prin tag un prieten cu care practică sportul respectiv. Astfel, au fost înscriși automat în concurs, având șansa să câștige unul dintre cele 2️⃣ vouchere la GoldNutrition în valoare de 599 lei fiecare.

✔️ Cei doi câștigători vor fi extrași aleatoriu prin intermediul site-ului https://commentpicker.com/,  vineri, 26 mai 2023, la ora 12:00.

👉 Concursul se desfășoară pe paginile noastre de Facebook: https://bit.ly/3pTpnJu și Instagram: https://bit.ly/3pQcPTb.

🤝 Cu această ocazie, i-am mulțumit partenerului nostru, GoldNutrition, care a ales să susțină campania UBIceiuri sănătoase, oferind în cadrul acestui concurs unul dintre cele 2️⃣ premii. 

❗ Peste 600 de comentarii au fost înscrise la cel de-al doilea concurs din cadrul campaniei UBIceiuri sănătoase.
📢 Gabriel și Ștefan ne-au spus ce sport preferă să practice și au câștigat astfel câte un voucher în valoare de 599 lei fiecare la goldnutrition.ro, în cadrul concursului Obiceiuri pentru un trup sănătos, organizat de Ubitech Construcții, în colaborare cu GoldNutrition. În timp ce Gabriel ne-a spus că îi plac drumețiile, Ștefan ne-a mărturisit că mersul pe bicicletă este sportul său preferat.

👉 Cu acest prilej, i-am felicitat pe câștigători și i-am invitat pe toți prietenii noștri din mediul online să urmărească în continuare obiceiurile sănătoase pe care le vom promova în cadrul campaniei noastre și le-am promis că le vom pregăti și alte surprize pe parcursul anului.

Pentru a vedea înregistrarea extragerii celor doi câștigători,
click aici
.

#Update
📢 Având în vedere că Ștefan nu a revendicat premiul în decurs de 3 zile lucrătoare, a fost desemnat un nou câștigător, în urma extragerii adiționale, conform regulamentului concursului.
👉 Așadar, Niculina a fost desemnată câștigătoare, iar cu această ocazie o felicităm. 👏

⚕️Luna iunie, dedicată grijii față de semeni

🎈 Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, am deschis o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, care pune accent pe grija față de semeni.
😊 Lumea copiilor e minunată, iar bucuria și zâmbetele celor mici ne încântă și ne aduc aminte de copilărie.
👉 Cu această ocazie, i-am invitat pe toți prietenii noștri din mediul online să creeze cât mai multă magie în viața copiilor și să-i ajute să își îndeplinească visurile.

🌍Luna iulie, dedicată grijii față de mediu

📢 La Ubitech, ne îngrijim nu doar de viitorul construcțiilor, ci și de viitorul planetei noastre. În acest context, am lansăm o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, prin care ne propunem să încurajăm practicile durabile și să conștientizăm importanța protejării mediului înconjurător. În acest fel, punem accent pe un obicei simplu, dar cu impact mare: curățenia.

🌿 Chiar dacă ne bucurăm de o zi în aer liber, fie la picnic, fie pe un traseu montan, este foarte important să nu uităm să păstrăm natura curată. Fiecare ambalaj aruncat în coșul de gunoi înseamnă un pas mai aproape de un viitor mai verde.

👉 Sănătatea planetei noastre depinde de noi. Dacă fiecare dintre noi face un efort mic, împreună putem face o schimbare mare. În acest sens, i-am invitat pe prietenii noștri din mediul online să se bucure de natură într-un mod sustenabil.

🌿 La finalul lunii iulie, le-am prezentat tuturor prietenilor noștri din mediul online un alt exemplu prin care putem contribui la crearea unui viitor mai verde: plantarea copacilor.

👩🏻 Anca Feroiu, colega noastră din cadrul Departamentului Procurement, a adoptat acest obicei sănătos în urmă cu câțiva ani și a fost încântată să participe la mai multe acțiuni de 🌱 plantare a copacilor. Mai mult decât atât, Anca a mers în primăvara acestui an la o acțiune de plantare împreună cu familia sa, pentru a le insufla grija față de mediu celor doi copii ai săi. 🌍

👏 Cu această ocazie, am felicitat-o pe Anca pentru faptele bune pe care le-a făcut pentru viitorul planetei noastre și i-am încurajat pe toți cei care ne urmăresc paginile de social media să-i urmeze exemplul colegei noastre.

Luna august, dedicată sănătății mintale și emoționale

✅ La începutul lunii august, am deschis o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, prin intermediul căreia ne-am propus să subliniem importanța călătoriilor pentru sănătatea mintală și emoțională, dar și pentru sănătatea trupului.

🏃 Astfel, am prezentat o serie de beneficii importante pe care le au călătoriile. Printre acestea s-au numărat descoperirea unor noi orizonturi, dobândirea unei stări de bine, stimularea creativității și găsirea liniștii interioare, dar și crearea unor amintiri memorabile.

👍 În acest context, am amintit că mulți dintre colegii noștri sunt pasionați de drumeții, iar de curând unul dintre ei ne-a trezit dorul de munte cu o fotografie pe care a surprins-o atunci când a făcut un traseu în ⛰ Munții Ciucaș.

👉 În final, i-am întrebat pe prietenii noștri din mediul online unde și-au propus să călătorească în luna august.

🏃 Într-o altă postare, le-am oferit tuturor celor care ne urmăresc paginile de social media exemplul lui Iulian Nedelcu, ambasador al campaniei UBIceiuri sănătoase, care este mereu în mișcare și îmbina într-un mod ingenious drumețiile montane cu antrenamentele pentru competiții. Astfel, am arătat că fiecare nouă călătorie îi deschide noi orizonturi lui Iulian și îl ajută să fie plin de energie.

✔️ În exemplul pe care l-am oferit prietenilor noștri din mediul online, am inclus și câteva detalii interesante despre recentele trasee montane pe care le-a făcut Iulian. Unul dintre trasee a fost făcut până la Vârful Negoiu, iar altul, cu o lungime de 29 km, a fost realizat de la Bâlea Lac până la Vârful Moldoveanu și retur, în doar 6 ore și 33 de minute. Iulian ne-a trimis și câteva fotografii spectaculoase din aceste drumeții, iar pe una dintre acestea am publicat-o pe paginile noastre de social media.

👍 Cu această ocazie, ne-am exprimat bucuria față de performanțele lui Iulian și speranța că exemplul lui le va deschide apetitul multor persoane pentru călătorii și pentru mișcare.

🗺️ Importanța călătoriilor a fost prezentată într-o nouă postare din campania UBIceiuri sănătoase, în cadrul căreia am arătat că atunci când călătorim nu vedem doar locuri noi, ci ne antrenăm mintea și ne extindem perspectivele, prin explorarea unor noi culturi și a unor noi orizonturi.

👉 Astfel, am evidențiat că orice călătorie poate fi o sursă importantă de inspirație, fie că este vorba de strălucirea clădirii Empire State Building din New York sau de frumusețea unui sat pitoresc.

🧭 Cu acest prilej, am amintit că fiecare destinație are propria sa poveste, iar interacțiunile cu oamenii locului ne oferă o viziune autentică și profundă asupra culturii și istoriei locului vizitat.

✔️ În cele din urmă, am concluzionat că atunci când călătorim investim de fapt în noi înșine, dobândim o stare de bine și ne dezvoltăm din punct de vedere personal.

🧭 Pe parcursul lunii august, campania UBIceiuri sănătoase le-a adus tuturor celor care ne urmăresc paginile de social media numeroase motive pentru a călători, iar finalul lunii a fost un prilej potrivit pentru a-i încuraja să adopte acest obicei sănătos. Astfel, am amintit că eliberarea de stresul cotidian și regăsirea echilibrului interior sunt doar două dintre beneficiile călătoriilor pentru sănătatea mintală și emoțională.

🗺️ În fiecare colț al lumii există o poveste care așteaptă să fie descoperită sau o aventură care așteaptă să fie trăită, iar în acest context, i-am invitat pe prietenii noștri din mediul online să se lase purtați de val și să descopere magia locurilor pe care nu le-au explorat încă, dacă simt că au nevoie de o pauză, de o evadare sau pur și simplu de o schimbare de peisaj.

👉 În final, am împărtășit cu cei care ne urmăresc online recomandarea unui coleg de-ai noștri: un city break în Budapesta, de unde ne-a trimis și o fotografie, în care a surprins Podul Libertății și i-am întrebat ce orașe ne-ar recomanda pentru city break.

Luna septembrie, dedicată grijii față de mediu

🌍 Începutul lunii septembrie a deschis o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, axată importanța acțiunilor de reciclare a deșeurilor, ținând cont de impactul pozitiv pe care acestea îl au asupra mediului înconjurător. Am amintit cu această ocazie că specialiștii Ubitech integrează soluții sustenabile în proiectele de construcții, dar și în activitățile cotidiene, pentru a contribui astfel la construirea unui viitor mai bun.

♻️ În acest context, le-am prezentat prietenilor noștri din mediul online câteva dintre beneficiile importante pe care le au acțiunile de reciclare asupra mediului. Printre acestea se numără îmbunătățirea sănătății oamenilor și a animalelor, prevenirea dispariției a numeroase 🐢 specii de animale, în special marine, reducerea 🏭 emisiilor de gaze cu efect de seră din atmosferă, diminuarea volumului de 🚮 deșeuri depozitate și conservarea 🌱 resurselor naturale ale Pământului.

💚 Astfel, am arătat că acțiunile de reciclare au intrat deja în rutina zilnică a colegilor noștri, care pun accent pe colectarea selectivă a deșeurilor și duc uleiul alimentar și 🔋 bateriile uzate la supermarket, pentru ca acestea să fie reciclate.

👉 În cele din urmă, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc paginile de social media să adopte acest obicei sănătos, pentru a contribui împreună la reducerea poluării și la combaterea schimbărilor climatice.

❗ #Concurs

📣 Pentru că luna aceasta am promovat obiceiuri care au arătat cât de importantă este grija față de mediu, am fost curioși să aflăm în ce acțiuni de protejare a mediului s-au implicat prietenii noștri din mediul online.

👉 Astfel, am lansat un nou concurs în cadrul campaniei UBIceiuri sănătoase și i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc paginile de social media să menționeze un obicei sănătos prin intermediul căruia au contribuit la protejarea mediului și să dea tag unui prieten, pentru a le urma exemplul. În acest fel, au fost înscriși automat în concurs, având șansa să câștige un voucher de 600 lei la Edenland Park.

✌️ Câștigătorul va fi extras aleatoriu prin intermediul site-ului https://commentpicker.com/, la data de 29.09.2023, ora 12:00 și va fi anunțat în aceeași zi, până la ora 17:00.

✔️ Concursul se desfășoară pe paginile noastre de Facebook: https://bit.ly/3pTpnJu și Instagram: https://bit.ly/3pQcPTb.

📍 Peste 250 de comentarii au fost înscrise în cel de-al treilea concurs din cadrul campaniei UBIceiuri sănătoase.

🏆 Georgiana Stanciu ne-a povestit cum obișnuiește să protejeze mediul înconjurător și a câștigat astfel un voucher de 600 de lei la Edenland Park, în cadrul concursului Obiceiuri sănătoase pentru un viitor mai bun, derulat pe paginile noastre de Facebook și Instagram, în perioada 22-29 septembrie 2023.

👏 Cu această ocazie, am felicitat-o pe Georgiana și i-am invitat pe toți prietenii noștri din mediul online să ne urmărească în continuare postările, pentru a fi la curent cu toate obiceiurile sănătoase pe care le vom promova în cadrul campaniei. Totodată, le-am promis că le vom pregăti și alte surprize până la finalul anului.

Pentru a vedea înregistrarea extragerii câștigătoarei,
click aici.

Luna octombrie, dedicată sănătății trupului

✅ La începutul lunii octombrie am lansat o nouă etapă a campaniei 𝐔𝐁𝐈𝐜𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐬𝐞, prin intermediul căreia ne-am propus să-i încurajăm pe prietenii noștri din mediul online să opteze pentru o 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐬𝐚̆.

💚 Astfel, le-am reamintit că o rutină alimentară echilibrată este necesară pentru buna funcționare a corpului și a minții, îmbunătățește calitatea vieții, sporește rezistența la stres, influențează pozitiv starea de spirit și mărește speranța de viață.

👉 Totodată, le-am prezentat acestora câteva modalități de îmbunătățire a alimentației de zi cu zi, cum ar fi reducerea consumului de sare, zahăr sau grăsimi, ori pur și simplu adăugarea unui fruct în rutina zilnică. O astfel de schimbare este, cu siguranță, binevenită și poate reprezenta un prim-pas către un stil de viață mai sănătos și mai productiv.

✔️ În final, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc în mediul online să facă din alimentația sănătoasă un aliat de nădejde în viața de zi cu zi și i-am îndemnat să le urmeze exemplul colegilor noștri, care confirmă că alimentația sănătoasă reprezintă sursa lor principală de energie și voie bună, dar și un element important pentru o concentrare optimă.

✅ Într-o altă postare privind campania UBIceiuri sănătoase, le-am oferit celor care ne urmăresc paginile de social media noi motive pentru a adopta o alimentație sănătoasă.
🍏 Astfel, le-am arătat tuturor că fructele la birou reprezintă pentru noi nu sunt doar o gustare sănătoasă, ci și un obicei care ne vitalizează, ne conectează și ne dă o stare de bine.
💚 În acest context, am dezvăluit secretul nostru pentru o zi productivă, care stă în micile noastre obiceiuri sănătoase.
👉 Cu această ocazie, i-am încurajat pe prietenii noștri din mediul online să aleagă ceva sănătos atunci când simt nevoia unei gustări și i-am întrebat ce gustări sănătoase au inclus în rutina lor zilnică.

Luna noiembrie, dedicată sănătății mintale și emoționale

✅ Începutul lunii noiembrie a deschis o nouă etapă a campaniei UBIceiuri sănătoase, care a evidențiat importanța conexiunilor umane, prilej cu care i-am invitat pe prietenii noștri din mediul online să aloce timp pentru a se întâlni cu cei dragi.

👉 Așadar, am explicat că interacțiunile umane nu doar că ne ajută să ne simțim înțeleși și apreciați, dar au și un impact pozitiv asupra stării noastre de bine și reduc nivelul de stres și anxietate. Totodată, am evidențiat că interacțiunile față în față pot stimula creativitatea, inovația și pot oferi o nouă perspectivă asupra problemelor cu care ne confruntăm.

⏩ În continuare, am arătat că, deși ritmul alert al vieții moderne are un impact semnificativ asupra noastră, iar provocările sunt la ordinea zilei, noi ne-am propus să ne orientăm atenția către conexiunile autentice, care ne pot ajuta cu adevărat să ne reîncărcăm bateriile.

✌️ În final, i-am încurajat pe toți cei care ne urmăresc paginile de social media să transforme întâlnirile cu apropiații într-un obicei și să investească în relațiile care le îmbogățesc viața.

❄️ În preajma sărbătorilor de iarnă, le-am arătat prietenilor noștri din mediul online cât de importantă este această perioadă a anului pentru consolidarea conexiunile umane. În acest sens, am prezentat în cadrul campaniei UBIceiuri sănătoase noi motive pentru a prețui întâlnirile cu cei dragi, care au un impact pozitiv asupra sănătății mintale și emoționale.

👨‍👩‍👧‍👦 Cu această ocazie, am evidențiat că fiecare îmbrățișare, fiecare amintire împărtășită sau fiecare moment petrecut cu cei dragi poate încărca sufletul oricui cu bucurie și poate îndepărta stresul. Aceste întâlniri speciale întăresc legăturile dintre oameni și creează noi amintiri prețioase care dăinuie în timp.

🌟 Nu în cele din urmă, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc pe platformele de social media să îmbrățișeze magia sărbătorilor de iarnă cu inima deschisă și să creeze cât mai multe clipe memorabile pentru ei și pentru cei din jur.

Luna decembrie, dedicată griji față de ceilalți

😇 Pornind de la ideea că în fiecare zi putem să facem lumea un mai bun, am lansat în luna decembrie o nouă campaniei UBIceiuri sănătoase, prin intermediul căreia ne-am propus să aducem în prim-plan importanța grijii față de cei din jurul nostru.

🤝 Astfel, le-am arătat tuturor celor care ne urmăresc pe platformele de social media că fiecare gest contează, fie că întindem o mână de ajutor cuiva sau susținem o cauză nobilă printr-o donație. În acest fel, am evidențiat că fiecare dintre noi poate face diferența în comunitatea noastră.

🙏 În susținerea acestei idei, am explicat că orice act de bunătate este foarte important, fie că vorbim despre implicarea în campanii umanitare sau de ajutorarea unui vecin sau a unui coleg.

👉 În final, i-am invitat pe prietenii noștri din mediul online să arate că empatia și solidaritatea sunt valori care îi definesc în luna decembie.