Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Open your heART for HOSPICE, un eveniment caritabil lansat de Ubitech și Leviatan, susține pasiunile echipei și cauza asociației HOSPICE Casa Speranței4 min. de citit

Ubitech Construcții și Leviatan Design, două dintre companiile de top de pe piața construcțiilor din România, au lansat recent un nou eveniment caritabil, care poartă numele Open your heART for HOSPICE, fiind primul din seria From passion to action, care se concentrează asupra acțiunilor de susținere a echipei, dar și a celor din sfera socială.

Evenimentul caritabil Open your heART for HOSPICE a evidențiat talentul artistic al membrilor echipei Ubitech și Leviatan, având în același timp scopul de a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor și adulților cu boli incurabile. Un aspect important de menționat este că participanții la expoziție au fost de acord ca toate fondurile colectate la finalul evenimentului să meargă în beneficiul HOSPICE.

Această acțiune subliniază nu numai devotamentul ambelor firme de design și construcție în a sprijini cauzele sociale, ci și viziunea lor de a încuraja pasiunile în rândul echipei. Această inițiativă a venit la scurt timp după ce Ubitech și Leviatan au oferit beneficii suplimentare pentru angajați, accentuând importanța pe care o acordă cele două companii dezvoltării continue și bunăstării membrilor echipei.

Open your heART for HOSPICE a găzduit 65 de lucrări artistice, concepute în 3 luni de 16 specialiști din ambele companii, precum și de artiști de la Contemporia și de Anca Dușe, care s-au alăturat acestui demers, după o lungă colaborare frumoasă, care a condus la realizarea a numeroase proiecte creative împreună cu echipa noastră.

Artiștii Ubitech și Leviatan, alături de Anca Dușe și Contemporia

Evenimentul caritabil a reprezentat o sursă importantă de inspirație pentru artiștii Leviatan și Ubitech, generând o diversitate impresionantă de creații artistice, inclusiv picturi, fotografii, obiecte kraft/handmade, piese de mobilier, accesorii vestimentare și multe altele.

Anca din echipa Departamentului Procurement al Ubitech Construcții a realizat pentru licitație o geantă aparte din hârtie, plină de culoare și stil, pe care o consideră un accesoriu nonconformist.

 

Mircea din Departamentul Ofertare-Derulare Contracte al Ubitech a creat 6 lucrări de artă digitală, desprinse parcă din viitorul îndepărtat, care au fost ulterior înrămate și expuse în cadrul evenimentului caritabil.

 

Monica, Inginer geodez la Leviatan Design, a pictat pentru Open your heART for HOSPICE un tablou abstract pe care l-a denumit “Viața prin ochii mei” și a mărturisit că își găsește inspirația privind viața de zi cu zi din mai multe perspective.

 

Mihaela activează în echipa de Arhitectură a Leviatan și a realizat 7 tablouri pentru acest eveniment, cu diferite tehnici de pictură, astfel încât să obțină forme și texturi spectaculoase.

Contemporia este un studio de design înființat în 2014 de Ioana Streza și Alex Burlacu cu gândul de a fi un spațiu de joacă și experimentare în zona artelor vizuale. Între timp echipa a crescut la 5 membri cu formare în domeniile artelor vizuale și arhitecturii, iar preocupările studioului s-au cristalizat, în primul rând, în jurul creației de bijuterie contemporană.

Fiecare bijuterie Contemporia trece prin mâinile unui creator și este realizată în serie mică sau unicat combinând meșteșugurile tradiționale cu tehnici și tehnologii contemporane. Drumul parcurs de fiecare piesă în parte începe cu un concept și o schiță pe hârtie, se continuă în atelier, unde prinde viață cu ajutorul focului și sub loviturile de ciocan, în final bijuteria este finisată cu grijă, rezultatul fiind o poveste desăvârșită în metal.

„Suntem super recunoscători pentru colaborarea cu companiile Leviatan Design și Ubitech Construcții dintr-o mulțime de motive, unul dintre cele mai importante fiind acela că ni s-a acordat încrederea de a realiza lucrări artistice la cu totul altă scară față de cea a bijuteriilor, că ni s-a oferit libertate creativă și nu în ultimul rând, apreciere”, au menționat artiștii de la Contemporia.

Anca Dușe are pregătire în zona artelor plastice și a comunicării, a lucrat 12 ani în turism ca marketing manager, iar în prezent cea mai mare parte a activității sale este în zona de fotografie creativă, unde abordează impresionantele compoziții tip „lume în miniatură”.

Colaborarea cu Anca Dușe s-a concretizat într-unul dintre proiectele noastre prin realizarea a 14 opere artistice. Acestea îi prezintă pe colegii noștri în ipostaze inedite, inspirate din conceptul fotografic „lumi în miniatură”.

„Mereu spun că “lumile în miniatură” mă ajută să cunosc oameni, echipe și industrii noi, iar colaborarea cu Leviatan Design este poate cel mai bun exemplu. De-a lungul lunilor în care am lucrat împreună la proiectul aniversar am descoperit un domeniu de activitate în care mintea modelează materia, în care echipele se completează reciproc, iar oamenii sunt în același timp joviali, pasionați și profesioniști”, a precizat Anca Dușe.

Evenimentul caritabil a avut loc marți, 31 octombrie 2023, la recepția clădirii TN Offices 3a, cu sprijinul oferit cu generozitate de Timpuri Noi Square.

Obiectele de artă expuse în cadrul evenimentului Open your heART for HOSPICE