Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

În pas cu tehnologia, la BIG 5 Global 20232 min. de citit

Ajuns la cea de-a 44-a ediție, Big 5 Global, un eveniment de top dedicat industriei construcțiilor, s-a desfășurat anul acesta în perioada 4-7 decembrie, în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Big 5 Global, un important hub pentru industria globală a construcțiilor, a cuprins o serie de conferințe și workshopuri, găzduind pe parcursul a patru zile nu mai puțin de 2.200 de expozanți la Dubai World Trade Center.

Evenimentul a înregistrat în acest an o participare record de peste 81.000 de profesioniști din 166 de țări, demonstrând în acest fel amploarea și importanța pe care o are la nivel mondial.

Cătălin Podaru, CEO Ubitech Construcții și Leviatan Design, a fost prezent la eveniment, alături de Marius Postolache, Director Tehnic la eConfaire Immersive Design, una dintre companiile grupului nostru, specializată în dezvoltarea de servicii IT&C, care ne-a oferit de-a lungul timpului numeroase soluții de automatizare și digitalizare.

Pentru companiile grupului nostru, evenimentul a reprezentat o reală oportunitate de a descoperi noi soluții și tenologicii avansate din sectorul construcțiilor, oferindu-ne o perspectivă importantă către viitorul acestui domeniu.

La Big 5 Global, specialiștii noștri au remarcat o serie de produse, tehnologii și practici orientate spre eficiența energetică și decarbonizarea sectorului construcțiilor. Spre exemplu, companiile United Motors și Heavy Equipment Company au anunțat lansarea a trei utilaje Wacker Neuson cu zero emisii, compania Radiodetection a prezentat RD8200 SG, un dispozitiv de cartografiere și localizare, iar Milwaukee Tool a adus în prim-plan noi tehnologii cu zero emisii pentru echipamente, precum și o gamă completă de soluții pentru construcții.

Summiturile Big 5 Leaders și Big 5 FutureTech au pus accent pe nevoia urgentă de a îmbunătăți eficiența materialelor de construcții pentru a reduce impactul schimbărilor climatice și au adus în discuție importanța adoptării tehnologiei și colaborării pentru a atinge aceste obiective. Considerăm, așadar, că BIG 5 Global 2023 nu a fost doar un loc de întâlnire al profesioniștilor din industria construcțiilor, ci și un catalizator pentru schimbare și progres.

Participarea specialiștilor noștri la un eveniment de o asemenea amploare subliniază dorința noastră de a evolua, de a inova și de a contribui activ la conturarea unui viitor sustenabil în industria construcțiilor.