Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Adela Jansen și David H. Carstens, doi experți de renume internațional, au devenit membri ai Board of Advisors al Leviatan Group3 min. de citit

Recent, Adela Jansen și David H. Carstens, doi experți de renume internațional, s-au alăturat Leviatan Group, în Board of Advisors, pentru a consolida angajamentul grupului nostru de companii pentru excelență și inovație în proiectele de construcții.  

Recunoscuți pentru vasta lor experiență profesională în diferite domenii, aportul celor doi experți va deschide noi perspective valoroase în industria construcțiilor pentru Leviatan Group, din care fac parte companiile Leviatan Design, Ubitech Construcții și eConfaire Immersive Design, impulsionând succesul pe termen lung al companiilor noastre.  

Adela Jansen este director independent neexecutiv în mai multe echipe de board sau advisory board din companii și organizații de business, investitor și profesor asociat. Are o experiență de peste 25 de ani în top managementul unor companii internaționale și locale, în lansări și dezvoltări de afaceri, transformări, oursourcing și restructurări, în mai multe industrii precum servicii financiare, telecomunicații, FMCG și hospitality, inclusiv în companii listate.  

Adela a acumulat expertiză în domenii precum strategie, business development, resurse umane, guvernanța si managementul stakeholderilor, advocacy, operațiuni. A lansat sau a fost early adopter pentru diverse inițiative de business, construind echipe performante și motivate, rețele extinse de business locale și internationale. 

„Mă alătur cu bucurie ca membru în Advisory Board al Grupului Leviatan, o echipă performantă, inovativă, ambițioasă, care țintește sus. Am răspuns pozitiv invitației lui Cătălin Podaru, arhitectul acestui grup, construit cu determinare, care știe să îmbine armonios o gândire strategică, o mentalitate de creștere și o cultură de organizație care încurajează curiozitatea și grija față de ceilalți. Cu sigurantă vom petrece un timp valoros crescând un business care și-a dovedit potențialul de extindere regională, cel puțin”, a declarat Adela Jansen, Advisory Board Member al Leviatan Group. 

David H. Carstens, Colonel în retragere al armatei americane, se alătură Leviatan Group după o carieră militară remarcabilă de 30 de ani. În perioada octombrie 2018 – septembrie 2023, David H. Carstens a deținut funcția de Chief of the Military Liaison Office (MLO) în cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

Experiența sa anterioară de Director al Departamentului Antiterorism/Managementul Situațiilor de Urgență și de Inspector General al Comandamentului pentru Armata SUA în Europa este de o valoare inestimabilă. Rolul său de Comandant al Garnizoanei armatei SUA din Wiesbaden, Germania, formată din 20.000 de soldați, civili şi membri de familie, confirmă abilitățile sale de leadership și viziune strategică.

David H. Carstens a deținut mai multe poziții cheie în armata SUA, în timpul remarcabilei sale cariere de Ofițer de Informații Militare. Printre misiunile sale anterioare s-au numărat activități în cadrul Agenției Naționale de Securitate (NSA) și a Agenției Centrale de Informații (CIA) și misiuni de luptă în Afganistan și Irak. În prezent, deține o companie privată care dezvoltă și implementează soluții de protecție completă pentru marile corporații.

Intrarea celor doi experți în Board of Advisors al Leviatan Group reprezintă un pas esențial pentru dezvoltarea strategiei noastre de business, care va aduce companiile noastre mai aproape de atingerea obiectivelor de extindere pe piața de construcții. 

Grupul nostru de companii privește cu încredere către viitor, fiind pregătit să facă față provocărilor și să exploreze noi orizonturi sub îndrumarea celor doi noi membri ai Board of Advisors.