Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Open your heART for HOSPICE susține pasiunile angajaților lor și cauza asociației HOSPICE Casa Speranței3 min. de citit

Aproape 100 de persoane au participat ieri, 31 octombrie 2023, la licitația caritabilă Open your heART for HOSPICE, organizată de Leviatan Design și Ubitech Construcții, două companii recunoscute pentru inovația lor în domeniul construcțiilor, dezvoltarea continuă a echipei și implicarea constantă în mediul social.

Evenimentul a pus în valoare pasiunile artistice ale membrilor echipei Leviatan și Ubitech și a susținut, totodată, efortul asociației HOSPICE Casa Speranței de a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor și adulților cu boli incurabile.

Toate creațiile expuse în cadrul evenimentului au fost achiziționate, generând astfel peste 13.000 lei pentru asociația HOSPICE Casa Speranței. Cu alte cuvinte, sumele de bani donate către asociație pot asigura necesarul de medicamente și consumabile medicale pentru 260 de pacienți, în două zile de spitalizare sau costul consultațiilor în policlinică pentru 160 de pacienți sau costul vizitelor la domiciliu ale echipei HOSPICE pentru 46 de pacienți.

Licitația a găzduit 65 de obiecte de artă, create pe parcursul a 3 luni de 16 membri ai celor două companii, dar și de artiștii echipei Contemporia și Anca Dușe, care s-au alăturat acestui demers, după o lungă colaborare frumoasă, ce a condus la realizarea a numeroase proiecte creative împreună cu echipa Leviatan și Ubitech.

Acest demers reflectă, așadar, nu doar angajamentul celor două companii de proiectare și execuție de a contribui la binele social, dar și filozofia lor de a promova și celebra creativitatea membrilor echipei lor. Această inițiativă vine la scurt timp după ce Leviatan și Ubitech au extins paleta de beneficii pentru angajați, accentuând importanța pe care o acordă grupul de companii dezvoltării continue și bunăstării angajaților lor.

Evenimentul caritabil Open your heART for HOSPICE a avut loc la recepția clădirii TN Offices 3a, cu sprijinul oferit cu generozitate de Timpuri Noi Square și este primul din seria From passion to action, care se concentrează asupra acțiunilor de susținere a echipei Leviatan și Ubitech, dar și a celor din sfera socială.