Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Interviu BR | Alina Podaru, Leviatan Group: Abordarea noastră centrată pe oameni asigură investiții continue în dezvoltarea și bunăstarea angajaților noștri3 min. de citit

În peisajul mereu schimbător al ocupării forței de muncă, a te evidenția ca angajator de top implică mai mult decât beneficii și salarii competitive. Este nevoie de o abordare vizionară care integrează tehnologii de ultimă generație, încurajează dezvoltarea continuă a angajaților și promovează un echilibru între viața personală și cea profesională. Într-un interviu realizat cu Alina Podaru, Chief People & Culture Officer la Leviatan Group, Business Review a explorat modul în care grupul de companii se poziționează în topul celor mai doriți angajatori în anul 2024 și în anii următori. Alina Podaru oferă informații despre angajamentul Leviatan Group față de inovație, sustenabilitate și implicare în comunitate, evidențiind strategiile care atrag noi talente și păstrează angajații existenți.

Cum se remarcă Leviatan Group în topul celor mai doriți angajatori din 2024 și pe termen lung?

Grupul nostru de companii se remarcă în topul celor mai doriți angajatori din 2024 și pe termen lung datorită angajamentului nostru de a îmbrățișa tehnologiile de ultimă generație în toate fluxurile noastre de lucru. Credem ferm în utilizarea inovației pentru a spori eficiența și eficacitatea în tot ceea ce facem.

Mai mult decât atât, accentul nostru neclintit pe oameni ne diferențiază. Prioritizăm dezvoltarea continuă a angajaților noștri prin programe speciale și suport permanent, cultivând o cultură a creșterii și învățării.

Înțelegem importanța echilibrului între viața personală și cea profesională și promovăm activ inițiative care sprijină acest echilibru.

În ansamblu, dedicarea noastră față de progresul tehnologic și accentul pus pe dezvoltarea și bunăstarea angajaților ne face să fim un angajator vizionar pe termen lung.

Cum reușește Leviatan Group să-și mențină statutul de angajator remarcabil pentru noile generații de angajați, dar și pentru angajații actuali?

Grupul nostru de companii își menține statutul de angajator remarcabil atât pentru noile generații de angajați, cât și pentru cei existenți printr-o abordare complexă ce prioritizează sustenabilitatea în toate formele sale. Integrăm sustenabilitatea în proiectele noastre, precum și în activitățile zilnice, atât la birou, cât și pe șantierele de construcții. Prin implementarea soluțiilor și a practicilor sustenabile, contribuim la un mediu mai sănătos și creăm un mediu de lucru mai atractiv pentru angajații actuali și viitori.

Mai mult decât atât, recunoaștem importanța implicării în comunitate, în special pentru generațiile mai tinere. Astfel, susținem în mod activ diferite inițiative de responsabilitate socială corporativă (CSR) din domenii precum sănătate, educație, artă, sport și mediu. Prin sprijinirea comunităților în care ne desfășurăm activitatea, nu doar că înțelegem rolul pe care îl are mediul de business în societate, ci demonstrăm un angajament continuu în crearea unui impact pozitiv dincolo de granițele organizaționale.

Interviul integral poate fi accesat pe site-ul publicației Business Review.