Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Campania UBIceiuri sănătoase | Ediția 20244 min. de citit

Ca urmare a succesului de care s-a bucurat inițiativa de sustenabilitate UBIceiuri sănătoase în anul 2023, Ubitech Construcții a lansat în luna ianuarie 2024 cea de-a doua ediție a campaniei, care va aduce în prim-plan, pe tot parcursul anului, acțiuni sustenabile și de responsabilitate socială.

Primul an al campaniei a evidențiat impactul profund pe care îl pot avea acțiunile de acest tip. De la implicarea în acțiuni de ecologizare și de plantare de copaci și până la susținerea campaniilor umanitare, fiecare obicei sănătos în parte a contat enorm în efortul de a crea un viitor mai bun și mai sustenabil. Retrospectiva primului an al campaniei poate fi accesată aici.

Cea de-a doua ediție a campaniei va cuprinde noi strategii orientate către creșterea nivelului de conștientizare ecologică și socială. În acest fel, campania va continua să promoveze importanța practicilor sustenabile în viața de zi cu zi, reflectând angajamentul companiei Ubitech Construcții pentru crearea unui viitor durabil în România.

Toate aceste acțiuni nu doar că au un impact semnificativ în îmbunătățirea calității vieții, ci asigură o dezvoltare durabilă a societății în care trăim.

Toți cei interesați să fie parte a acestei schimbări importante sunt invitați să se alăture comunităților Ubitech Construcții de pe paginile de Facebook și Instagram.

Ambasadorii UBIceiurilor sănătoase

Campania UBIceiuri sănătoase are acum patru ambasadori, după ce Daniel, Radu și Alin, colegii noștri, i s-au alăturat lui Iulian Nedelcu în susținerea activă a comportamentelor care au un impact pozitiv asupra sănătății.

Promotori ai unui stil de viață echilibrat, ambasadorii campaniei noastre sunt dovada vie că pasiunea și angajamentul față de sănătate nu cunosc limite. Chiar dacă aceștia fac sport doar în timpul liber, rezultatele pe care le-au obținut la diferite competiții sunt cu adevărat lăudabile. 

Cu această ocazie, i-am invitat pe toți cei care ne urmăresc în mediul online să se lase inspirați de exemplul ambasadorilor noștri și să adopte un stil de viață mai sănătos și mai active, pentru a construi împreună o comunitate mai puternică, mai sănătoasă și mai fericită. 

Ubitech Team, alături de Act for Tomorrow

La finalul lunii martie, 20 de membri ai echipei noastre s-au alăturat inițiativei Asociației Act for Tomorrow de a planta copaci în Comuna Vânătorii Mici din Județul Giurgiu.

Ne-am unit forțele pentru a pune bazele unei noi păduri și am contribuit în acest fel la crearea unui viitor mai verde și plin de speranță.

Efortul nostru colectiv evidențiază puterea unității și a acțiunilor comune în fața provocărilor globale, dar și importanța practicilor sustenabile în combaterea schimbărilor climatice.

Runway Run

Colegii noștri au alergat în data de 7 aprilie la RUNWAY RUN – Baza 86 Aeriană merge, aleargă și zboară alături de tine! – un eveniment sportiv organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de executare a serviciului de Poliție Aeriană sub comanda NATO.

A fost o experiență cu adevărat inedită, dar și o ocazie perfectă pentru colegii noștri pentru a-și pune în valoare pasiunea pentru un stil de viață activ și sănătos.

Bucuroși că au luat parte la acest eveniment, colegii noștri abia așteaptă următoarea provocare!

Băneasa Forest Run

Iulian, Radu, Alin și Daniel, ambasadori ai campaniei Ubiceiuri sănătoase, au participat la ediția 2024 a competiției Băneasa Forest Run, unde au obținut rezultate foarte bune, în cadrul probei Cros.

Din totalul de 1043 de participanți, Iulian Nedelcu a obținut locul 1 la categoria sa de vârstă și locul 3 la general, după ce a parcurs cursa de 11 km în 41 de minute și 19 secunde.

De asemenea, Alin s-a clasat pe locul 22 la categoria sa de vârstă, Daniel a ocupat locul 92, iar Radu a trecut linia de sosire pe locul 116.

Cu această ocazie, i-am felicitat pe ambasadorii noștri și le-am urat mult succes la următoarele competiții.

Stay tuned! În curând vom promova noi UBIceiuri sănătoase.