Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Ubitech, susținător constant al fundației HOSPICE Casa Speranței2 min. de citit

Am acceptat cu multă bucurie invitația fundației HOSPICE Casa Speranței de a participa la Gala Aniversară de 32 ani, care s-a desfășurat în data de 6 martie 2024, la Palatul CEC.

Ne-am format un obicei din a fi alături de HOSPICE Casa Speranței și este o adevărată onoare pentru noi să susținem lupta neîncetată a echipei HOSPICE în îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile.

„Am ales să susținem fundația HOSPICE cu atât de mult suflet, pentru că, în ritmul alert al vieţii de azi, ne învață să prețuim timpul, cu tot ce aduce și cu tot ce duce. Mulțumim fundației HOSPICE pentru oportunitatea de a fi alături an de an, în această construcție de fapte bune, pe care o înălță de 32 de ani”, a declarant, în cadrul evenimentului, Alina Podaru, Chief People Officer la Leviatan Group.

Premiul “Oameni și Companii pentru HOSPICE”, acordat grupului nostru de companii în cadrul Galei Aniversare HOSPICE 32 ani, ne onorează. De asemenea, ne bucură nespus cuvintele minunate primite de la Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE, pe care vă invităm să le descoperiți în cele ce urmează. 

„De-a lungul timpului, angajații din cadrul tuturor companiilor Grupului Leviatan au folosit absolut toate mecanismele de suport pentru HOSPICE. Au fost implicați în acțiuni de voluntariat, au alergat la toate evenimentele sportive la care fundația a fost cauză beneficiară, au fost Moș Crăciun pentru copiii centrului Socio-Medical de la Adunații Copăceni și chiar au licitat obiecte de artă la evenimentele caritabile organizate de HOSPICE. Au făcut, de asemenea, sponsorizări generoase către fundație prin intermediul mecanismelor de redirecționare a 3,5% și 20% din impozit pentru angajați și, respectiv, pentru companii. Prin suportul Grupului Leviatan, HOSPICE Casa Speranței a putut asigura 345 de zile de internare pe unitatea cu paturi, 540 vizite la domiciliu și 919 intervenții în ambulator”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE.

Echipa noastră este nerăbdătoare să participe la noi acțiuni de sprijin a fundației HOSPICE Casa Speranței, care vor avea loc pe parcursul anului 2024. Pas cu pas, contribuim la construirea poveștii pline de speranță a fundației HOSPICE.