Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Ubitech Construcții a semnat un acord cadru cu Primăria Sectorului 3, în valoare de peste 1,2 miliarde de lei, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii educaționale în următorii 4 ani2 min. de citit

Ubitech Construcții, una dintre cele mai digitalizate și tehnologizate companii de construcții din România, a semnat recent un acord cadru cu Primăria Sectorului 3, alături de alți doi operatori economici, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii educaționale din Sectorul 3, prin efectuarea de lucrări de extindere a mai multor clădiri publice, printre care se numără grădinițe, școli, licee, colegii și săli de sport.

Acordul cadru are o valoare de 1.248.408.961,05 lei fără TVA și o valabilitate de 4 ani, iar lucrările de modernizare a clădirilor publice vor fi executate concomitent pe mai multe locații, având ca termen de execuție 12 luni pentru fiecare clădire în parte. Modalitatea de alocare a lucrărilor va fi stabilită de către autoritatea contractantă, prin inițierea mai multor contracte subsecvente în cascadă.

Prin intermediul acestui amplu program de investiții în educație și formare, Primăria Sectorului 3 urmărește să asigure pe termen mediu și lung creșterea gradului de participare a tinerilor la cursurile desfășurate în cadrul unităților de învățământ. În acest fel, elevii vor putea învăța într-un singur schimb în clădirile modernizate.

Obiectivele preconizate a fi atinse de către Primăria Sectorului 3 prin intermediul acestei investiții publice includ, de asemenea, creșterea numărului de locuri de muncă pentru personalul care va preda aici, asigurarea unor condiții civilizate de studiu pentru elevii ce vor frecventa unitățile de învățământ respective, dezvoltarea urbană locală prin valorificarea creativă a resurselor, revitalizarea spațiului urban, îmbunătățirea ambientului și creșterea nivelului de siguranță și igienă impus de reglementările în vigoare pentru incintele unităților de învățământ, precum și altele.

De-a lungul anilor, Ubitech Construcții a finalizat mai multe proiecte de referință la nivel național din sfera educațională, iar acest nou proiect reprezintă o oportunitate în plus pentru specialiștii acestei companii de a se remarca pin prisma expertizei, a calității lucrărilor efectuate și a profesionalismului.

Printre lucrările de portofoliu din domeniul infrastructurii educaționale realizate de Ubitech Construcții se numără construirea unei săli de sport în Cazarma 1140 din Breaza, derularea unor lucrări de infrastructură în cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I” – UNAP și construirea Pavilionului Multifuncțional „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, care cuprinde spații de antrenament, de studii și de festivități. Pentru mai multe detalii despre proiectele companiei Ubitech Construcții, clik aici.