Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Spitalul Regional de Urgență Cluj

Proiectul include lucrări de organizare de șantier, excavare grosieră a pământului, devierea rețelelor de utilități și amenajarea căilor temporare de acces, construirea unei incinte etanșe de pereți mulați, ziduri de sprijin din piloți forați, precum și lucrări pregătitoare pentru extinderea organizării de șantier în etapa a doua a proiectului, care va fi scoasă ulterior la licitație, pentru construcția propriu-zisă a spitalului.

Spitalul Regional de Urgență Cluj va deveni centrul principal pentru îngrijirea pacienților critici și a cazurilor complexe din regiunea de Nord – Vest a țării. Spitalul va oferi o gamă completă de servicii medicale și avea o capacitate de 849 de paturi. Dintre acestea, 336 de paturi sunt destinate pentru îngrijiri chirurgicale, 343 de paturi pentru îngrijiri medicale, 64 de paturi pentru pediatrie și obstetrică-ginecologie, 82 de paturi pentru terapie intensivă (dintre care 10 pentru terapie intensivă pediatrică), precum și facilități specializate pentru îngrijirea intensivă neonatală și pentru unitatea de arsuri. De asemenea, spitalul va include un centru dedicat cardiologiei, un bloc operator integrat cu 22 de săli de intervenție chirurgicală și va furniza servicii de spitalizare de zi și chirurgie de zi.

La finalizare, spitalul va avea o suprafață construită totală de 184.013 mp, dintre care 176.638 mp destinați pentru clădirea principală, structurată pe 8 niveluri, S + P + 5E + Eth, heliport. Suprafața terenului pe care va fi construit viitorul spital este de 143.064 mp.

Servicii

Project Info