Contactează-ne!

Descoperă o echipa unită ce lucrează pentru a furniza soluții inginerești de încredere.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Pavilion multifuncțional în incinta Institutului „Cantacuzino”, București

Proiectul a presupus construirea unui pavilion adminstrativ cu regim de înălțime D+P+3E, în vederea asigurării condiţiilor optime de desfăşurare a activităţilor specifice personalului Institutului Naţional „Cantacuzino”.

Din punct de vedere funcțional, clădirea este ocupată în întregime de spații de birouri și anexele acestora (circulații, vestiare, grupuri sanitare, depozitări și spații tehnice).

Închiderile exterioare de la nivelul suprastructurii sunt realizate din cărămidă termoeficientă, cu grosime de 30 cm, ancorată în elementele structurale conform indicațiilor proiectului de rezistență și ale producătorului.

Închiderile exterioare de la nivelul demisolului sunt realizate din pereți de beton armat.

Peste zidăria din cărămidă a fost aplicat un sistem de fațadă ventilată placată cu fibrociment, care asigură un transfer redus de căldură și condens, izolarea termică și fonică, protecția împotriva infiltrațiilor și ventilația naturală a pereților.

Tâmplăria este realizată din profile de aluminiu cu rupere de punte termică cu geam tripan, antiefracţie şi antiradiaţii la unele încăperi.

Învelitoarea peste etajul 3 este cu terasă circulabilă.

Servicii

Project Info