Contact Us!

Discover a united team working to provide reliable engineering solutions.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Multifunctional pavilion inside the “Cantacuzino” Institute, Bucharest

Proiect de investiţie imobiliară se referă la lucrările necesare în vederea asigurării condiţiilor optime de desfăşurare a activităţilor specifice personalului Institutului Naţional “Cantacuzino”, în cadrul căruia se propune realizarea unui pavilionul adminstrativ cu regim de înălțime D+P+3E, inclusiv rețele în incintă

Din punct de vedere funcțional, clădirea va fi ocupată în întregime de spații de birouri și anexele acestora (circulații, vestiare, grupuri sanitare, depozitări și spații tehnice).

Închiderile exterioare de la nivelul suprastructurii vor fi realizate din cărămidă termoeficientă, cu grosime de 30cm, ancorată în elementele structurale conform indicațiilor proiectului de rezistență și ale producătorului.

Închiderile exterioare de la nivelul demisolului sunt realizate din pereți de beton armat.

Peste zidăria din cărămidă se va aplica un sistem de fațadă ventilată placată cu fibrociment, care aasigură untransfer redus de căldură și condens, izolarea termică și fonică, protecția împotriva infiltrațiilor, ventilația naturală a pereților.

Tâmplăria va fi realizată din profile de aluminiu cu rupere de punte termică cu geam tripan, antiefracţie şi antiradiaţii la unele încăperi.

Învelitoarea peste etajul 3 va fi cu terasă circulabilă.

Servicii

Project Info