Contact Us!

Discover a united team working to provide reliable engineering solutions.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 6pm; Weekend: Închis icon_widget_image Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Sector 3, București, România icon_widget_image +40 37 4063 488 Fax: +40 374 090 914

Ubitech Constructii receives the “Special Award for Social Involvement” at the 29th edition of CNIPMMR4 min. de citit

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMÂNIA 2021 – ediția a 29-a, eveniment care a fost organizat în sistem online, în data de 05.11.2021, de către Consiliul Național al IMM-urilor din România, unde au participat peste 40 de companii la nivel național, dintre care amintim AEROSTAR SA, CARANDA BATERII SRL, MAKITA EU SRL, ERBAȘU GENERAL CONSTRUCT SA, compania UBITECH CONSTRUCȚII SRL a fost laureată cu «Premiul special pentru implicare socială» pentru susținerea comunității românești prin programele de implicare socială desfășurate în ultimul an.

Conform cnipmmr.ro «evenimentul premiază anual companiile românești care au înregistrat performanțe economice notabile și au adus valoare comunității și economiei românești, bucurându-se, totodată, de recunoașterea la nivel european și internațional din partea Uniunii Europene a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (SMEunited)».

La baza distincției primite, a stat viziunea companiei de a schimba lucrurile și de a se implica, atât în inovarea domeniului construcțiilor, cât și în orientarea către latura umană, prin susținerea a nu mai puțin de 21 de cauze sociale, enumerate mai jos:

 1. HOSPICE CASA SPERANȚEI
 2. TOUCHED ROMÂNIA
 3. DOCTORS STUDIO
 4. NEW STRATEGY CENTER
 5. ASOCIAȚIA HELP AUTISM
 6. PAROHIA SF. GHEORGHE
 7. UNIVERSITATEA TEHNICĂ DE CONSTRUCȚII BUCUREȘTI
 8. SPITALUL ORĂȘENESC BĂICOI
 9. CERCUL MILITAR NAȚIONAL – U.M.02594
 10. PAROHIA BRÂNCOVEANU CONSTANTIN
 11. ASOCIAȚIA ENKI
 12. ASOCIAȚIA AUTISM VOICE
 13. ASOCIAȚIA UMANITARĂ JENI MANDACHI
 14. ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ BELCIUGATELE
 15. ASOCIAȚIA CARUSELUL COPILĂRIEI
 16. FUNDAȚIA MEDICALĂ PROF. DR. THEODOR BURGHELE
 17. ASOCIAȚIA INIMA COPIILOR
 18. ASOCIAȚIA MAGICAMP
 19. ASOCIAȚIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPAȚI FIZIC-ROMÂNIA
 20. ISTODOR GHEORGHE
 21. ASOCIAȚIA HAI ȘTEFAN

„Simțim satisfacția lucrului bine făcut de fiecare dată când livrăm un proiect, dar bucuria este și mai mare când reușim să integrăm preocupările sociale în activitățile zilnice de business.

Ne-am propus să avem un impact pozitiv și de durată asupra societății în care trăim, prin fiecare acțiune întreprinsă și, premiul obținut ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Vom continua să fim receptivi la nevoile mediului în care trăim și ale grupurilor vulnerabile și să acționăm prompt și eficient, de câte ori vom avea posibilitatea.” – Alexandra Kovacs, Head of Marketing, Ubitech Construcții

Înființată în 2015, compania cu capital 100% românesc, Ubitech Construcții este una dintre cele mai tehnologizate companii de construcții din România, reușind până în prezent să implementeze metodologia BIM la nivelul întregului proces de lucru, în cele mai importante proiecte derulate la nivel național.

Compania oferă servicii complete de tip design&build și reușește să livreze cu succes și la termen toate proiectele asumate, indiferent de gradul de complexitate al acestora.

Cu o echipă puternică de profesioniști în domeniul construcțiilor, compania Ubitech Constructii este pregătită în orice moment să se adapteze unei piețe în continuă schimbare, dar și celor mai pretențioase cerințe venite din partea beneficiarilor.

Compania oferă servicii complete în domeniul construcțiilor:

 • Antrepriză Generală
 • Proiectare și execuție
 • Management de proiect

AUTOMATIZAREA și DIGITIZAREA tuturor proceselor, cu implementare la un nivel ridicat din punct de vedere atât tehnic, cât și a documentației metodologiei BIM, reprezintă o prioritate pentru compania Ubitech, în vederea sporirii nivelului de eficientizare a comunicării și creșterii calității execuției proiectelor.

Te-ar putea interesa și:

No posts were found for provided query parameters.