Loading...

Ubitech urmărește să creeze o schimbare pozitivă și de durată prin acțiunile de responsabilitate socială și implicare civică în comunitățile în care trăim și activăm.

Credem în educație ca motor al evoluției și generăm contexte pentru a oferi suportul nostru tinerilor pentru a asigura o sursă diversă și inclusivă de talent în vastul câmp al profesiilor din domeniul construcțiilor.

În calitate de constructori, știm că munca noastră afectează comunitățile în care trăim. Astfel, construim locuri sănătoase care îmbină funcționalitatea, confortul și siguranța.

Credem în protejarea mediului și în reducerea efectelor schimbărilor climatice ce afectează din ce în ce mai multe zone. În acest sens, proiectăm și construim clădiri și structuri rezistente și sustenabile.

Credem în copii, în potențialul lor de a muta munții din loc, de a scoate ce este mai bun din noi, de a transforma chiar și cele mai mohorâte zile în soare. Însă, știm că pentru a realiza acestea, au nevoie de sănătate și educație.

Astfel, suntem alături de ei prin sprijinirea școlilor din zone rurale din Moldova, precum și din județul Prahova prin dotarea spațiilor educaționale cu echipamente de ultimă generație.

De asemenea, ne dorim construcții sigure, sustenabile și inovatoare așa că încurajăm domeniul tehnic în dezvoltarea viitorilor ingineri prin susținerea mediului academic (UTCB).

În același timp, suntem alături de copiii speciali, conștienți fiind de importanța încurajării abilităților lor ascunse ce pot fi descoperite și valorificate prin dedicare, timp, activități speciale (HelpAutism).